Web Analytics Made Easy - Statcounter

 تمام محصولات ضد چروک نمی‌توانند معجزه کنند و تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد موثر هستند؛ این تاثیر هم فوری نخواهد بود. 

به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

مکمل ها و ویتامین ها را خودسرانه مصرف نکنید

محققان معتقدند مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌های غذایی بدون در نظر گرفتن میزان مصرف آنها، برای سلامتی انسان خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان آمریکایی دریافته اند که تنها در سال ۲۰۱۶ بیش از ۲۳ هزار نفر در این کشور به دلیل مصرف خودسرانه مکمل‌های غذایی راهی بیمارستان شده اند؛ بزرگترین مشکل اینجاست که بدن انسان ویتامین‌های موجود در قرص‌ها و پودر‌های مکمل را مانند مواد مغذی موجود در غذاها، میوه و سبزیجات جذب نکرده و در هضم آن‌ها هم مشکل دارد.

نتایج ۲۷ پژوهش که با بررسی ۴۰۰ هزار نفر صورت گرفته بود، نشان داد افرادی که عادت به مصرف ویتامین‌ها داشته اند، نسبت به دیگران از عمر بیشتری برخوردار نبوده اند و حتی میزان مشکلات قلبی و سرطان‌های مختلف در این افراد کاهش نیافته بود.

مصرف این غذاها برای مبتلایان به آسم مضر است

گرچه واکنش‌ها و حساسیت‌های غذایی در میان مبتلایان به آسم متفاوت است؛ پزشکان توصیه می‌کنند این بیماران به طور کلی از مصرف ۶ نوع ماده غذایی اجتناب کنند که عبارتند از: میوه‌های خشک، الکل، ترشی، میگوی آماده یا منجمد و سیب زمینی‌های آماده و بسته بندی شده و غذا‌های آلرژی زا .

تخم مرغ، ماهی، غذا‌های دریایی، شیر و بادام زمینی از جمله غذا‌های آلرژی‌زا هستند.

 

  آنچه باید در مورد کرم های ضد چروک دور چشم بدانید 

بسیاری از افراد با بالارفتن سنشان تصمیم به استفاده از کرم‌های ضد چروک دور چشم می‌کنند؛ بهتر است بدانید که مصرف بیش از اندازه این کرم‌ها می‌تواند به حساسیت‌های پوستی منجر شود.

ترکیبات اسید میوه یکی از مهم‌ترین عناصر در ساخت این کرم‌ها هستند که با تحریک سلول‌های زیر پوست امکان تولید کلاژن و الاستین را فراهم می‌کنند؛ هیالورونیک اسید هم که در کلاژن سازی موثر است، در این کرم‌ها وجود دارد؛ ترتینوئین یکی دیگر از عناصر این کرم هاست که بیشتر در درمان جوش‌های زیر پوستی موثر است.

بهتر است بدانید تمام محصولات ضد چروک نمی‌توانند معجزه کنند و تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد موثر هستند؛ این تاثیر هم فوری نخواهد بود بلکه که با مصرف متوالی آن‌ها رخ می‌دهد.

دل درد‌هایی که باید جدی گرفت

بسیاری از دل درد‌ها را باید جدی گرفت؛ متخصصان گوارش مطرح می‌کنند که گاهی بروز یک دل درد نشانه یک خطر جدی برای سلامت انسان است؛ برای مثال دل درد‌های بالای شکم می‌تواند نشانه‌ای از یک حمله قلبی باشد؛ همچنین ممکن است دل درد در قسمت راست و بالای شکم به دلیل وجود سنگ کیسه صفرا در بدن انسان باشد.

گاهی برخی از دل درد‌ها با استفراغ، کاهش وزن و حتی خون در ادرار و مدفوع همراه هستند که هشداری برای بروز بیماری‌های جدی گوارشی و حتی سرطان هستند.

 

میزان ابتلا کبد چرب در کشور رو به افزایش است 

طبق آخرین آمار، تعداد افراد مبتلا به کبد چرب در کشور رو به افزایش است؛ متاسفانه این بیماری که می‌تواند به دیابت و بیماری‌های قلبی منجر شود؛ هیچ نشانه خاصی ندارد و تنها از طریق آزمایش می‌توان به وجود آن پی برد؛ چاقی، کم تحرکی، مصرف الکل، رژیم‌های بد غذایی، استرس، سابقه فامیلی و ژنتیک از عوامل ابتلا به کبد چرب است.

 انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید

برای یک تجربه تعاملی‌تر از Google Photos آماده شوید، زیرا تحقیقات جدید در مورد آخرین به روز رسانی این برنامه نشان می‌دهد که ویژگی شایعه شده "My Week" می‌تواند به شما و دوستانتان اجازه دهد که عکس‌ها و ویدیو‌های به اشتراک گذاشته شده را "لایک" کنید که این تغییر بزرگی برای Google Photos به شمار می‌رود و به شما کمک می‌کند تا خاطرات خاص خود را سازماندهی و بازیابی کنید.

از ماه فوریه، ویژگی My Week به عنوان روشی جدید برای به اشتراک گذاشتن نکات برجسته زندگی روزمره شایع شده است، به گونه‌ای که این قابلیت امکان می‌دهد تا به جای ارسال عکس‌ها یا ویدیو‌های فردی به یک چت گروهی، مجموعه‌ای از بهترین لحظات خود در هفته گذشته را ارائه و مستقیماً برای مخاطبین انتخابی خود ارسال کنید.

این ویژگی به موضوع لایک کردن عکس‌ها و ویدیو‌ها ابعاد کاملاً جدیدی می‌افزاید، زیرا PiunikaWeb ارجاعات نمادین خاصی را به نمایش گذاشته است که این عملکرد را پیشنهاد می‌کند، و به نظر می‌رسد که شما می‌توانید با عکس‌ها و ویدیو‌های به اشتراک گذاشته شده توسط دوستان و خانواده خود تعامل داشته باشید. 

دفعه بعد که عکس یا ویدیویی می‌گیرید که ارزش اشتراک‌گذاری را داشته باشد، می‌توانید با استفاده از My Week به راحتی آن را در به‌روزرسانی هفتگی خود بگنجانید و عکس‌العمل‌های مثبت عزیزانتان را ببینید که این موضوع گوگل فوتو را جذابتر می‌کند.

به خاطر داشته باشید که "My Week" هنوز در دست توسعه است، و مشخص نیست که گوگل چه زمانی به طور رسمی آن را منتشر خواهد کرد، به علاوه، عملکرد آن ممکن است بین آنچه اکنون در کد موجود است و آنچه در واقع در هنگام انتشار برای عموم گنجانده شده است، تغییر کند. 

این نگاه گذرای اولیه نشان می‌دهد که Google Photos به دنبال تعاملی‌تر کردن تجربه اشتراک‌گذاری است، که می‌تواند خطوط فاصله بین یک آلبوم عکس شخصی و یک شبکه اجتماعی کوچک را برای نزدیک‌ترین حلقه شما محو کند. در هر صورت باید منتظر باشیم تا ببینیم چه زمانی این ویژگی راه اندازی خواهد شد وکاربران Google Photos چگونه از آن استفاده خواهند کرد.

منبع: Youm۷

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید